HISTRIS NOVIM SPOTOM POSTAJE AMBASADOR ISTARSKE GASTRONOMSKE SCENE

 „Vraćanje korijenima usporit će utrku života, a u zagrljaju bezuvjetne ljubavi uvijek ćešpronaći najbolju verziju sebe. Uz tradiciju posluženu na obiteljskom stolu najlakše se prisjetiti najukusnijih uspomena. Histris – Iz srca Istre.” Poruka je ovo novog reklamnog spota Histrisa kojim se trajno arhivira istarska gastronomska scena, tradicija i doživljaj Istre te poziva na novi susret s okusima prošlosti.

Video simbolizira nas, tim Histrisa. Tim koji svojim zajedničkim radom, znanjem, vještinama, entuzijazmom i međusobnim poštivanjem stvara jedinstvene proizvode vrijednih priznanja, a našu tvrtku Histris ponosnim ambasadorom istarske gastronomske scene, ističe direktorica marketinga Histrisa Jasminka Benazić govoreći o novom reklamnom spotu. Spotom se, naime, tvrtka planira brendirati na širem hrvatskom tržištu i zaokružiti priču o jedinstvenom domaćem produktu.

 

Spot je sniman u gradu Rijeci te u Istri gdje se obitelj simbolično vraća korijenima, baš kao što Histris svoju proizvodnju sljubljuje s običajima istarskih predaka i autohtonošću podneblja u kojem djeluje. Povratak u prošlost, u istarsko selo, djetinjstvo, povratak prirodi; zajedništvo, radost. Sve je to satkano u prizivu emocije i zalogaju Histrisovih suhomesnatih proizvoda.

Veselimo se što ćemo na kreativan i moderan način na malim ekranima predstaviti novu komunikaciju Histrisa. Ništa ne može nadomjestiti vrijeme provedeno s našim najbližima, uživajući u omiljenoj hrani, zaključuje Benazić.

Fotograf: Loris Zupanic