Okusite jesen na Kvarneru, zagrizite u HEDONIST – Gourmet & Wine Weekend 2022.

Izuzetno dobro prihvaćeno festivalsko događanje HEDONIST – Gourmet & Wine poziva vas da ga otkrijete u novoj dimenziji, u formatu vikend dvodnevnog druženja kroz koje ćete imati priliku otkriti kakvog je okusa opatijska jesen, što se to kuha u ponajboljim restoranima i što žele predstaviti mnogobrojni vinari te vrsni chefovi, svatko u svojoj interpretaciji kvarnerske namirnice.

Događanje se održava 14. i 15. listopada 2022. te će kroz bogati program zasigurno potvrditi kako je upravo Opatija savršeno mjesto za hedosnistički vikend bijeg.

Prvi dan eventa, 14. listopada, goste očekuju pažljivo oblikovane Gastro & Wine večeri po restoranima Kvarnera, zanimljive vinske radionice, a za medijske profesionalce i posebna poslatica otkrivanja najbolje od Opatije i kraja.

Dan kasnije, u subotu 15. listopada druženje se seli u Kristalna dvorana hotela Kvarner, na lokaciju u kojoj se spajaju jedinstveni pogled na kvarnerski zaljev, povijesna arhitektura, vrhunska usluga i najbolji event u gradu – HEDONIST – Gourmet&Wine 2022.

 

Posveta je to gastronomiji Kvarnera, a tome u čast gostujući će chefovi pripremati jela od najboljih sezonski kvarnerskih namirnica. Kroz dan, na čarobnoj terasi hotela Kvarner, će se izmjenjivati desetak kuhara kvarnerskih restorana koji su prihvatili izazov gostima pokazati najbolje od lokalnih namirnica koje su osnova za njihova signature jela. Uz atraktivan cooking show posjetitelji će imati priliku kušati male zalogaje i tradicionalna jela te će uz vina odabranih vinara i cjelodnevni glazbeni program zaokružiti ovaj doživljaj u jedinstveno iskustvo.

Od 13 do 22 sata ovo će mjesto okupiti profesionalce te posjetitelje koji će u odličnoj atmosferi uživati u slojevitim vinskim i gourmet doživljajima.Vidimo se u Opatiji!

Ulaz na događanje je slobodan!