Povedite prijateljice u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bar – odjenite ružičasto

U listopadu obojite svoja druženja u ružičasto uz Esplanadin šik rituali podržite priču s humanitarnom porukom

Povedite prijateljice u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail bar, odjenite ružičasto, prepustite se najslađim ružičastim trenucima i svojim utjecajem potaknite druge na rani pregled koji znači život.

 Drugu godinu zaredom, u suradnji s neprofitnom udrugom P.I.N.K. life, kultni zagrebački hotel Esplanade obilježava globalnu inicijativu Mjesec ružičaste vrpce pričom koja ima humanitaran karakter, a kojoj se i vi možete priključiti. Naime, cijeli mjesec listopad u hotelu Esplanade posvećen je podizanju svijesti o važnosti prevencije raka dojke i borbi protiv te opake bolesti, stoga je popularni Popodnevni čaj dobio svoje ružičasto ruho. Chefica godine 2022. Ana Grgić Tomić i nagrađivana slastičarka Mirjana Špoljar udružile su ženske snage i za ovu priliku dizajnirale privlačne zalogaje i ružičaste slastice koje se prigodno poslužuju na etažeru uz vrhunski čaj Ronnefeldt u čajniku.

Od svakog iznosa hotel će izdvojiti 10%, a novac će na kraju mjeseca donirati udruzi P.I.N.K. life. Uz to, kao najava ove akcije i podrška globalnoj inicijativi, pročelje hotela Esplanade ovog će vikenda biti osvijetljeno ružičastom bojom.

Budite ružičasti borac

I vi možete biti dio ove priče. Od 7. do 31. listopada povedite prijateljicu ili dragu osobu u kozmopolitski ambijent Esplanade Lounge & Cocktail Bara ili na terasu Oleander i pritom učinite pravu stvar – potaknite sebe, majku, prijateljicu, kolegicu, ali i sve žene da misle na ono najvažnije – vlastito zdravlje. Uz šik popodnevni čaj odaberite piće u ružičastoj boji i snimite selfie. Objavite fotografiju uz oznake #PinkAfternoonTea #PinkLife #PinkOctober, prenesite ugođaj i svojim utjecajem na društvenim mrežama pomozite u podizanju svijesti. Pritom možete osvojiti atraktivan vikend za dvoje u hotelu Esplanade!

Ružičaste poslastice za istančano nepce

Esplanadin ritual popodnevnog čaja pruža istinski gurmanski užitak u centru Zagreba. U ružičastom izdanju očekuju vas zalogaji poput lososa mariniranog u soku od cikle, kroketa od kulena i začinskog bilja, hrskavih košarica punjenih mousseomod skute, a slijede ih slatki zalogaji u obliku ružičastih macaronsa sa sušenim laticama ruže, ruby kocke s malinama, lollipops s jagodama i zlatnim prahom, cupcakess hibiskusom te panna cotta od šipka i bijele čokolade.

Nazdravite ružičastim koktelom

Vrhunski koktel-majstor i bar manager Vjenceslav Madić, Master Kishoni za ovu je prigodu kreirao niz ružičastih koktela koji savršeno zaokružuju priču i cjelokupni doživljaj. Villa Sandi Prosecco Rosé, Rossecco, Pink gin tonic ili Esplanade pink fizz– sigurni smo da će vas svaki oduševiti.

Ne propustite i sami sudjelovati u ovoj humanitarnoj priči! Odjenite ružičasto i učinite promjenu! Ponosno pokažite da ste i vi dio ove akcije, a svojim aktivnostima potaknite i druge da se odazovu i učine isto. Podržite inicijativu hotela Esplanade i rad udruge P.I.N.K. life u ugodnom ambijentu, uz vrhunske gurmanske delicije. Požurite jer spomenuti je gastronomski doživljaj hotela Esplanade dostupan isključivo tijekom listopada, Mjeseca ružičaste vrpce. U vrhunskim gastronomskim kreacijama možete uživati svaki dan od 12 do 18:30 u Esplanade 1925 Lounge & Cocktail baru ili na terasi Oleander. Limitirano ružičasto izdanje popodnevnog čaja za dvoje stoji 320 HRK  (42,47 EUR; 1 EUR = 7,53450 HRK) a traje od 7. – 31. listopada 2022. Rezervacija stola na tel.: 01 45 666 33.