Funtastični vikendi: Akcija i odmor za sve uzraste na prekrasnom Krku

Postanite dio najboljeg dječjeg zabavnog programa s raznim vikend tematskim radionicama, predstavama i igrama u Falkensteiner Hotelu Park Punat

Sezona ljetnih godišnjih odmora je iza nas. Mališani su se vratili u školske klupe, roditelji u urede, ali to ne znači da je zabavi došao kraj, pogotovo ako se vikendima nađete na Krku.

U Falkensteiner Hotelu Park Punat ovog su rujna pripremili pravu poslasticu za velike i male – Funtastične vikende od 16rujna do 2. listopada. Od Falky obiteljskog vikenda i Sportskog vikenda do Kockastog vikenda, vaše dijete zabavit će se kao nikada do sad, a tu je i posebna pogodnost – besplatan boravak za mališane do 12 godina.

Povratak u djetinjstvo za velike i provod iz snova za male, rečenica je kojom se najbolje može opisati ‘Falky obiteljski vikend’ od 16. do 18. rujna. Sve će se vrtjeti oko najpoznatijih likova iz omiljenih crtića što je idealan recept za nasmijanu djecu i zadovoljne roditelje.

Ljubitelji sportskih aktivnosti na svoje će doći u sklopu ‘Active&Health vikenda’ od 23. do 25. rujna koji uključuje sportske igre i natjecanja za cijelu obitelj. Kretanje, zabava i smijeh – postoji li bolja kombinacija?

Hotel Park Punat

‘Kockasti vikend’ na rasporedu je od 30 rujna do 2. listopada, a u fokusu će biti, kako i sam naziv govori, mnogima omiljene Lego kockice. Osim toga, tu su i izložba te natjecanje s figurama od kockica koje garantira provod za pamćenje.

Za one koji vole istraživati na dva kotača hotelski bicikli su na raspolaganju i to besplatno. Gurmane pak očekuju kulinarske majstorije iz restorana Curicta, a Park Punat bar svanjskim selfservice barom za pićem u blizini bazena nude sve što vam je potrebno za idealan predah od brojnih aktivnosti.

Okružen bujnom prirodom, mirisnim biljem i s neusporedivim pogledom na more, Falkensteiner Hotel Park Punat mjesto je gdje možete duboko udahnuti i prepustiti se slatkom besposličarenju te cijeli dan braniti svoj “položaj uz bazen” ili upustiti se na aktivne i gastro avanture, dok se o vašim mališanima brine animacijski tim.

Čak 60 kilometara biciklističkih staza te brojne pješačke i trkačke staze odlično povezuju sva mjesta na ovom živopisnom otoku, a za one koji na odmor ne idu bez tenisica za trčanje, važno je znati da postoji čak šest trkačkih ruta, različite duljine i zahtjevnosti, tako da podjednako mogu uživati i početnici i iskusni trkači.

Tu je i hotelska usluga ‘sport concierge’ u sklopu koje možete unajmiti sportsku opremu za razne aktivnosti kao što su SUP-ovi, oprema za ronjenje, bicikli i upustiti se u pravu malu obiteljsku pustolovinu.