Deluxe Wine Cruise – vaše najljepše putovanje ove sezone

Tajna ljubavna priča mora i vina traje od davnina i malo tko joj može odoljeti. Postanite dio ove neraskidive veze na ovom vrlo posebnom krstarenju koje uključuje posjete najljepšim hrvatskim otocima kao i uzbudljiva iskustva u malim vinarijama i vinskim podrumima na otocima i duž kopnene obale oko Dubrovnika. Okusite vina proizvedena od autohtonih sorti grožđa, upoznajte tradiciju vinogradarstva i okusite život ovog posebnog dijela Hrvatske.

DUBROVNIK – KORČULA – HVAR – BIŠEVO (BLUE CAVE) / VIS – PELJEŠAC – STON / MALI STON / SLANO – DUBROVNIK

Od 8. do 15. listopada

Ovaj itinerer uključuje svjetski poznati Dubrovnik, kao otok Hvar – poznat kao okupljalište jet-seta te rodno mjesto Marka Pola – Korčulu.

Opustite se te zagrlite more i vino, uživajte u ugodnom društvu i odmorite svoje tijelo i okrijepite duh ovom nezaboravnom enološkom avanturom.

 

Luksuzan, 47 metara dug brod Futura pripada u Deluxe Superior kategoriju Katarina Line brodova. Izgrađen 2013. i renoviran 2017., nudi najnoviju vrhunsku opremu i pogodnosti, s 19 udobnih, potpuno klimatiziranih kabina, glavnom blagovaonicom, barom i dnevnim boravkom te sunčanom palubom s jacuzzijem.

Ponudu za uživanje  u savršenom krajoliku i smještaju za luksuzan i nevjerojatan odmor možete pronaći na linku: Detaljan plan puta i na stranicama Katarina Line

Dalmatinska obala ima višestoljetnu tradiciju proizvodnje vina koja potječe još iz antike. U Hrvatskoj su još uvijek najzastupljenije tradicionalne sorte vinove loze iako je u većim vinogradima usvojen je suvremeni način proizvodnje vina, a kako u Hrvatskoj postoji 130 autohtonih sorti, prihvaćeni su vinski standardi EU koji također jamče kvalitetu vina.

“Vino je najkorisnije od svih pića, najukusnije od svih lijekova i najslasnije od svih namirnica”, tvrdio je grčki filozof Plutarh. Mnoge činjenice o ljekovitosti vina, u povijesti i suvremenom dobu, idu u prilog njegovoj tezi