Gastro spektakl Davida Skoko i Melkiora Bašića u novigradskom restoranu Half 8

Pravi gastronomski spektakl očekuje nas krajem lipnja u Novigradu. Za to će se pobrinuti poznati kulinarski majstori – chefovi David Skoko i Melkior Bašić – koji će 24. lipnja pripremiti spektakularnu večeru u pet sljedova u predivnom restoranu Half 8 u sklopu Aminess Wine & Gourmet Nightsa. Ukusni specijaliteti chefova Skoke i Bašića savršeno će se sljubiti s kvalitetnim istarskim vinima iz vinarije Damjanić, što će oduševiti i najzahtjevnije gastro i eno ljubitelje.

Na prekrasnoj lokaciji restorana Half 8, uz romantičan pogled na more, gosti će moći uživati u večeri u pet sljedova. Uz vrhunska jela renomiranog chefa Davida Skoka te člana žirija Masterchefa i poznatog chefa Melkiora Bašića, za slatki dio menija pobrinut će se dugogodišnja članica Aminess Gourmet tima Martina Labinjan, uz pomoć chefa Melkiora Bašića. Svih pet sljedova bit će popraćeno vrhunskim vinima iz istarskog Fiškulina i vinarije Damjanić.

„Restoran Half 8 ugostit će poznata lica domaće gastronomske scene koji će zahvaljujući svom kulinarskom umijeću pripremiti pravi spektakl za sve goste. Na najljepšoj lokaciji, u samom srcu Novigrada, gosti će imati priliku kušati vrhunske gastronomske specijalitete i kvalitetna domaća vina. Sretni smo što ćemo i ovu ljetnu sezonu gostima omogućiti ugodnu atmosferu, uz ponajbolju gastro i eno ponudu”, izjavio je Damir Čekić, direktor hrane i pića Aminess hotela i kampova.

Cijena večere iznosi 400 kuna po osobi, a broj sudionikaje ograničen. Svoje mjesto na Aminess Wine & Gourmet Nightsu u restoranu Half 8, potrebno je prethodno rezerviratina broj telefona 052 858 600ili na e-mail reservations@aminess.com.