Uskrsni brunch za istinske hedoniste u Esplanadi

Restoran Zinfandel’s i ove godine priprema niz raskošnih uskrsnih delicija s twistom,

selekciju vrhunskih vina i pjenušaca, privlačne slastice i zabavnu potragu za pisanicama za najmlađe

Za one koji planiraju putovanje u Zagreb tijekom uskrsnog vikenda hotel nudi i poseban

gurmanski paket s noćenjem

 

Zagrebački hotel Esplanade oduvijek je predstavljao otmjeno mjesto susreta i proslava Zagrepčana te mjesto gdje se obilježavaju značajni obiteljski i društveni događaji. Tako će biti i ove godine na blagdan Uskrsa, u nedjelju, 17. travnja, kada restoran Zinfandel’s u svojem proljetnom ozračju tradicionalno priprema Uskrsni brunch koji obiluje primamljivim jelima s potpisom chefice Ana Grgić Tomić.

Stoga, proslavite Uskrs sa stilom, nazdravite s obitelji i prijateljima uz čašu izvrsnog pjenušca i klavirsku glazbu te se prepustite pravoj gozbi za sva osjetila.

Domaća šunka u lisnatom tijestu, krema od hrena, pašteta od pačje jetre, pesto od oraha i meda, salata od pečenih šparoga, kavijar od lososa, Cezar salata s paškim sirom, Esplanadin tradicionalni tatarski biftek, ručno kosan i pripremljen pred vašim stolom, krem juha od hrena s hrskavom pancetom, nezaobilazni zapečeni Esplanadini štrukli koji dolaze i u bezglutenskoj varijanti, teleći file s karameliziranom mladom mrkvom, confit pačjeg bataka s mlincima, divlji brancin s komoračem ili file romba s keljom čine tek dio selekcije privlačnih jela koja vas očekuju na tradicionalnom Uskrsnom brunchu. Dodajte tomu božanstvene uskrsne deserte i slastice u izvedbi Esplanadinih slastičara i prepustite se dobrom raspoloženju uz prigodnu klavirsku glazbu. Razveselite svoje klince i klinceze kreativnom uskrsnom radionicom – najmlađe očekuje zabavni animator u kostimu uskrsnog zeca, brojne društvene igre, bojenje i uzbudljiva potraga za pisanicama.

Uskrsni brunch poslužuje se na Uskrs u nedjelju, 17. travnja 2022. od 12.30 u restoranu Zinfandel’s (a ovisno o vremenskim prilikama i na terasi Oleander). Broj osoba je ograničen i preporučuje se rezervacija stola unaprijed. Cijena uskrsnog bruncha uz čašu pjenušca, animaciju za djecu i klavirsku izvedbu iznosi 890 kn po osobi, dok je za djecu do 6 godina cijena ručka 450 kn. Rezervacija stola u restoranu Zinfandel’s: T. +385 (0)1 4566 644, E. zinfandels@esplanade.hr. Provjerite: Uskrsni brunch – jelovnik.

Poželite li dio Esplanadine gurmanske ponude poslužiti u svojem domu, predlažemo vam da naručite finu ručno rađenu pincu po tradicionalnom receptu i oduševite ukućane na Uskrs. Pinca se pakira u ružičastu kutiju i može biti odličan poklon. Cijena Esplanadine pince za van iznosi 120 kn, a narudžbe se primaju unaprijed telefonom na 091 604 2257 ili e-poštom na gourmet@esplanade.hr. Količine su ograničene.

 

Ako planirate povesti obitelj na uskrsno vikend-putovanje, Zagreb je izvrsna ideja. Istražite brojne atrakcije i znamenitosti grada te se prepustite uživanju u raskošnom ambijentu hotela Esplanade uz Uskrsni paket s noćenjem sobi Superior i raskošnim doručkom s pogledom na grad po posebnoj cijeni od 339 € za dvije osobe. Za više informacija o Uskrsnom paketu s noćenjem posjetite internetske stranice hotela: https://www.esplanade.hr/hotel-blog/959/uskrs-u-esplanadi

Rezervacija smještaja: T. +385 (0)1 4566 600, E. reservations@esplanade.hr