Valentinovo: Provedite savršeni vikend u romantičnoj Opatiji

Opatija, proglašena jednom od najromantičnijih destinacija u Europi i uvrštena među 15 najromantičnijih ideja za putovanje za parove u svijetu, dočekuje zaljubljene posebnom atmosferom, prigodnim uređenjem te atraktivnim ponudama.

Opatija – Pred nama je Dan zaljubljenih, Valentinovo, koji Opatija dočekuje u svojem najromantičnijem izdanju, uz prekrasne parkove i šetnice koje pozivaju na duge boravke na otvorenom, uz  nenadmašan spoj mora i planina, arhitekture i prirodnih ljepota, vrhunsku gastronomiju, relaksirajuće tretmane u suvremenim spa & wellness centrima, opuštanje i zabavu…

Opatijski parkovi i Lungomare zaljubljene dočekuju ukrašeni romantičnim dekoracijama i ljubavnim porukama na brojnim jezicima, a posjetitelji mogu uživati i u atraktivnim koncertima i zanimljivim scenskim programima.

Opatiju je popularni portal Trips To Discover, s više od 1,6 milijuna pratitelja iz cijelog svijeta, uvrstio na popis 15 ideja za romantično putovanje za Valentinovo 2022. godine. Tako je potvrđena titula koju je Opatija dobila prošle godine, kada su je portal Best European Destinations i Forbes proglasili jednom od najromantičnijih europskih destinacija. Prekrasni gradski parkovi sa skrovitim stazama, duga šetnica uz more i tople opatijske večeri obasjane zvijezdama pružaju savršenu scenografiju za posebne trenutke udvoje.

Posebne ponude za zaljubljene za Valentinovo, ali i cijelu veljaču, pripremili su i opatijski hotelijeri, ugostitelji i restorani s biranim gastronomskim delicijama, kao i wellness centri koji nude idealne tretmane za parove.

Romantični ugođaj tijekom veljače u Opatiji će upotpuniti i glazba, pa će 12. veljače u centru Gervais ljubavne stihove iz popularnih pjesama „Sve u meni se budi“, „Vojnik ljubavi“, „Divlji vjetre“ i najnovijeg hita „Kad ljubav“ otpjevati popularni Damir Kedžo, 19. veljače u sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ održava se Dora 2022., dok gradski kulturni centar nudi zanimljiv program i ljubiteljima scenske umjetnosti.

www.visitOpatija.com