Vižinada – plijeni ljepotom, povijesnim znamenitostima, ali i bogatstvom sadržaja.

Stoga je snimljen promotivni video, kao impresivni trominutni sažetak svega što Vižinada nudi – od prirodnih ljepota, kvalitenog smještaja, sporta i rekreacije do kulturnih vrijednosti, tradicionalnih manifestacija i fantastične gastro i eno ponude. U videu se mogu vidjeti vizure specifične samo za Vižinadu, poznatu kao mjesto s jednim od najljepših pogleda u Istri, a snimke vode i preko Parenzane, kroz nepregledne vinograde i maslinike te kadrove manifestacije Slatka Istra koja već godinama spaja tradiciju i sadašnjost.

Promotivni video podsjetit će i na baletnu legendu Carlotu Grissi, rođenu u Vižinadi, i ujedno pozvati na posjet kući Maraston koja u interaktivnim sadržajima skriva brojne povijesne priče.

Glavna poruka promo videa, ali i turističke ponude Vižinade općenito, glasi: „Dođite, osjetite, doživite mjesto koje nikada nećete zaboraviti i uvijek ćete se u njega vraćati.”

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u snimanju ovog videa, jer rezultat je  iznimno kvalitetan i zanimljiv te prikazuje Vižinadu, skriveni dragulj Istre, u punom sjaju svega što nudi svojim posjetiteljima.

Naručitelj: TZ Vižinada

Autor videa: MAC studio videoprodukcija i snimanje iz zraka iz Višnjana

Copywriting videa: TZ Vižinada & agencija Premium Image

Tekst čita: Elvis Morina