Lifestyle Wellness Weekendom u Hotelu Bellevue obilježen Globalni dan wellnessa

Lošinjski Hotel Bellevue je ovog vikenda još jednom opravdao titulu Croatia’s Best Hotel Spa 2020, koju dodjeljuje World Spa Awards. Povodom Globalnog dana wellnesa organiziran je bogat program u okviru Lifestyle Wellnes Weekenda, u sklopu kojega su priređeni brojni ekskluzivni programi na čarobnim točkama otoka Lošinja.

Uz cocktail dobrodošlice iz Bellevue spa destilerije, korporativna spa i wellness direktorica brenda LH&V, Melissa Mettler predstavila je male tajnevelikih majstora wellnessa, nakon čega je krenuo jedinstveni noćni izlet, uz veslanje na SUPovima i uz večernju ljekovitu meditaciju.

Rise and Shine Yoga održana je uz najspektakularniji pogled na otoku, na brdu Sveti Ivan, nakon čega je uslijedio niz pomno pripremljenih sadržaja, od vježbi disanja, do SUP Yoge i edukacije o prehrani za dugovječnost. Dušu i tijelo moglo se okrijepiti u Kure Bazaar Mani-Pedi Champagne Baru, kao i na tematskoj večeri Under the Sea.

Nakon sadržajnog i aktivnog dana, gosti su se nakon večere mogli opustiti uz večernju ljekovitu meditaciju zvukom, koja može sniziti krvni tlak, poboljšati san i umiriti um, a Hotel Bellevue pritom nudi  opuštajuće iskustvo uz tibetanske pjevajuće zdjele, u okruženju toplih jantarnih boja kamena onyx.

Jednako uzbudljivo i aktivno je bilo i završno jutro, kada se pod vodstvom stručnog trenera iz Hotela Bellevue i u prekrasnom okruženju uz kristalno čisto more uvale Čikat, moglo naučiti osnovne tehnike Free Running trčanja. Za razgibavanje zglobova, uravnoteženje hormona te jačanje mišića i tetiva, pripremljene su „Vježbe 5 Tibetanaca“, poznate i kao „izvor mladosti“.