Ljepše je u dvoje…Četiri prednosti romantičnog spa odmora

Ljepše je u dvoje. Odmor u paru ima svojih prednosti pa u mjesecu ljubavi iskoristite povoljne pakete Terma Tuhelj i na revitalizirajuće putovanje u zagorsku zimsku idilu povedite onog koga volite

Nemaju svi taj luksuz da mogu spakirati kofere i uzeti godišnji odmor, no već i kratki bijeg može vas resetirati i učiniti razliku. Za takvu odluku ne trebate povod, no ako baš inzistirate, veljača je mjesec ljubavi, Valentinovo je na pragu, pa će wellness putovanje u dvoje biti sjajan način da provedete kvalitetno vrijeme s osobom koju volite.

 

Usredotočenost na ovdje i sad!

Paket Romantika u Termama Tuhelj sjajan je izbor za slavljenje ljubavi. Slatka dobrodošlica u sobi, butelja vina uz večeru, neograničeno kupanje na bazenima Vodenog planeta i opuštanje u Svijetu sauna, pravi je način za odmak od obaveza i uživanje u paru. Na trenutak zaboravite na globalne krize, kredite, probleme na poslu, usredotočite se na ovdje i sad.

Smanjite stres i anksioznost

U sklopu ovog romantičnog paketa prepustite se masaži za dvoje. Bit će to 80 minuta čistog užitka. Mišići će se opustiti, mirisna ulja oslobodit će pozitivne emocije, i što je najbolje, taj će osjećaj potrajati još dugo nakon odmora. Ne može uvijek sve biti idealno, ali ako pokušavate držati stres pod kontrolom i ako u vašoj svakodnevici dobro raspoloženje dominira, to će se reflektirati i na odnose s ljudima koje volite.

Ugodite sebi i ojačajte organizam

Ništa ne godi tako kao toplina sauna u zimsko vrijeme i to još u najdražem društvu. Osim toga sauniranje eliminira toksine, jača imunosni sustav, oslobađa stresa, pospješuje metabolizam, smanjuje bolove u leđima i zglobovima i ima anti-aging efekt…  S tisuću četvornih metara Svijet sauna Terma Tuhelj pravi je izbor za ljubitelje ovog rituala.

Snaga timskog rada

Timski rad ključ je održivosti svake veze, posebice kad je riječ o dugim vezama. Važno je isprobati zajedničke aktivnosti i pronaći nove stvari koje volite raditi u paru. Osim toga, tko kaže da na wellness break u mjesecu ljubavi morate povesti partnera? Možda biste na putovanje željeli povesti prijatelja, prijateljicu, majku, dijete… nekog u čijem društvu baš uživate, a odaberete li paket Spa opuštanje u Tremama Tuhelj do 12. veljače ostvarit ćete 50 posto popusta za boravak druge osobe.

Više o ponudama i akcijama potražite na www.terme-tuhelj.hr.