Putovanje kao savršen dar

Kako putovanje utječe na ljubavnu vezu? Savršeno! U mjesecu ljubavi ponovo se zaljubite u romantičnom resortu Falkensteiner Punta Skala

Gotovo dvije trećine anketiranih parova u velikom istraživanju U.S. Travel Associationa smatra kako će vikend putovanje mnogo više potaknuti romantiku u njihovoj vezi nego klasičan dar. Sedamdeset dva posto od 1100 ispitanih reklo je da putovanje nadahnjuje njihov ljubavni život.

Više od tri četvrtine, čak 77 posto, potvrdili su da na putovanjima imaju bolji seksualni život, a 28 posto parova izjavilo je da se njihov seksualni život značajno popravio nakon romantičnog putovanja.

Ako još niste, pravo je vrijeme da u paru otkrijete jedan od najromantičnijih resorta u Hrvatskoj i uživate sa svojom ljubavi. Smješten u bajkovitoj Punta Skali nedaleko od Zadra, uz poznati famozni zalazak sunca i divne mirise juga i Mediterana, ondje ćete savršeno ljubavno gnijezdo pronaći u Hotelu & Spa Iadera.

Usluga na razini pet zvjezdica, grandiozna arhitektura, decentan i luksuzan interijer, zanosna gastronomija, prostranstvo resorta uz mnoštvo šetnica uz more za duge ljubavne šetnje… nitko ne ostaje ravnodušan ljepotom Falkensteiner Punta Skala resorta.

Oduševit će vas ljubavna ponuda koja uključuje dva noćenja s uslugom polupansiona te gratis upgrade u sobu s pogledom na more i dalmatinske otoke prema raspoloživosti. Dočekat će vas romantično postavljena soba, a posebno razveseliti romantična večera i spa vaučer u vrijednosti 50 eura i 20% popusta na spa tretmane. Jeste li ikada isprobali Private spa? Odvojite nekoliko sati samo za vas dvoje, uživajte u jacuzziju uz pjenušac i zajedničkoj masaži.

Što može biti bolje od druženja s voljenima? Zajednička iskustva povezuju i ostavljaju prekrasne uspomene. U ljubavi treba uživati cijele godine i obilježiti važne trenutke. Zato je savršen dar vaučer za Falkensteiner hotele, a lako ga možete urediti i personalizirati te printati kod kuće. Poklonite svojoj obitelji, prijateljima i sebi trenutke koje ćete pamtiti cijeli život.