IZABRANI DOBITNICI „MAGIČNOG“ PUTOVANJA HRVATSKOM U 2021.

Hrvatska turistička zajednica je u sklopu aktualne komunikacijske platforme „Croatia Full of Magic“ na društvenim mrežama Facebook i Instagram provela dva kreativna natječaja i to  „Christmas Giveaway“ na 11 inozemnih tržišta te „Osmisli kreativan itinerer“ na domaćem tržištu. Oba su natječaja pobudila iznimno veliki interes i angažman domaćih i inozemnih pratitelja s obzirom da je glavna nagrada natječaja bila putovanje Hrvatskom u 2021. godini.

„Komunikacijska platforma Croatia Full of Magic na društvenim mrežama postiže odlične rezultate što potvrđuje i velik broj prijava na kreativne natječaje. Fokus nam je, uz domaće tržište, bio i na tržištima Velike Britanije, Belgije, Njemačke, Austrije, Švicarske, Francuske, Švedske, Norveške, Češke, Slovačke i Mađarske. Sredinom siječnja krećemo s provedbom nove online kampanje Croatia Full of New Beginnings s oznakom #CroatiaWishList2021. Riječ je o kampanji koja će biti aktivna do sredine veljače, fokus će biti na čak 18 tržišta, a kampanja će za cilj imati skretanje pozornosti na Hrvatsku kroz nove početke i nove lijepe i pozitivne želje u 2021. godini“,

izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, koji je uputio iskrene čestitke svim dobitnicima zimskog kreativnog natječaja.

Naime, nakon pregleda velikog broja originalnih pristiglih objava, stručni žiri unutar HTZ-a izabrao je Christiana Zeitlbergera iz Austrije kao pobjednika natječaja na inozemnim tržištima koji je osvojio glavnu nagradu koja uključuje petodnevno putovanje za dvije osobe u Hrvatskoj. U svojoj objavi Zeitlberger je posebno izdvojio boravak u Zagrebu i okolici, ali i na hrvatskim otocima. „Obožavam miris kremšnite u Samoboru, slani povjetarac uz more i miris borova. Volim ploviti otocima i istraživati otok Pag motorom. Hrvatska kombinira opuštenost, ljubaznost i dobrobit – ostvaruje snove“, istaknuo je Christian kojeg u 2021. čeka nova nezaboravna avantura u Hrvatskoj.

Glavne nagrade u sklopu natječaja na domaćem tržištu, koje uključuju vikend boravak u hotelu Frankopan u Ogulinu te na ranču Ramarin u Slavonskom Brodu, pobjednicima nagradnog natječaja projekta #prviput, odlaze Sanji Zeravici, koja je u svojoj objavi opisala jedinstveno iskustvo aktivnog odmora koje uključuje višednevno hodanje te Lidiji Filipec Stanislav, koja je istaknula svoju ljubav prema dvorcima i gradovima na Kvarneru.

Podsjetimo, komunikacijska platforma „Croatia Full of Magic“ za cilj ima održavanje prisutnosti i vidljivosti Hrvatske na najvažnijim emitivnim tržištima kroz približavanje prirodnih ljepota i raznolikosti hrvatskih destinacija u zimskom razdoblju. Cilj je kroz atraktivne kadrove brojnim pratiteljima na društvenim mrežama Hrvatsku približiti kao „top of mind“ destinaciju koju će uskoro ponovno ili po prvi puta posjetiti.