Službeno predstavljen ”Golfer Pro” i “Spirit of Gin”


U subutu 24.10. u Good Spirit destileriji službeno su predstavljeni novi likeri “Golfer Pro” i “Spirit of Gin“, osvajači zlatnih medalja na nedavno održanom ocjenjivanju žestokih alkoholnih pića IWSC London 2020., najprestižnijem ocjenjivanu takve vrste u svijetu.

Ove godine na natjecanje je pristiglo više od 8.000 uzoraka iz cijelog svijeta. Hrvatski proizvođači osvojili su respektabilnih 16 medalja, a jedina 2 zlata iz Hrvatske osvojili su upravo novi proizvodi destilerije Good Spirit.

Radi se o 2 potpuno nova likera. “Golfer Pro” nastao je na tragu najprodavanijeg proizvoda destilerije, Golfera. Ovo je nova varijanta tog proizvoda kojeg također odlikuje prekrasna aroma kadulje, ali s manje šećera i većim postotkom alkohola. Drugi liker je “Spirit of Gin”, vrlo zanimljiva kombinacija klekovih bobica i prirodnog soka od jabuke.
Oba proizvoda dostupna su u pakiranju od 700 mL, dok je Golfer Pro također dostupan u novom ekskluzivnom pakiranju od 750 mL.

Novost je također ekskluzivno pakiranje od 750 mL likera Golfer.

Novi proizvodi mogu se već sada naručiti preko webshopa destilerije na adresi https://thegoodspirit.eu/

GOLFER PRO

Liker prekrasne arome i uravnotežene teksture koji će vaša nepca očarati aromama kadulje, citrusne vanilije te cvjetnim aromama. Bujna i ne pretjerana slatkoća te aromatičnost bilja lijepo se prožimaju i ostavljaju prekrasnu aromu u ustima dugo nakon ispijanja.
Sastojci: vinski destilat, kadulja, limun, šećer

SPIRIT OF GIN

Liker vrlo lijepo usklađenih aroma klekovih bobica i jabuka, uravnoteženih šećera i svježine. Ostavlja lagano sladak i sočan okus na nepcu, a aroma klekovih bobica neodoljivo podjeća na gin, ali u nešto drugačijoj varijanti koja garantira zabavno iskustvo ispijanja.
Sastojci: vinski destilat, klekove bobice, prirodni sok od jabuke, šećer

—–
Good Spirit destilerija od 2016.g. na tržištu nudi likere i rakije proizvedene na tradicionalan način upotrebom isključivo prirodnih sastojaka. Baza za sve likere je vinski destilat iz vlastite proizvodnje, koji se zatim procesom maceracije oplemenjuje voćem, začinima, biljem…
Svi likeri su jedinstveni na tržištu i karakteriziraju ih specifični okusi (kadulja/limun, anis, kava, trave…).
Više o destileriji i proizvodima saznajte na http://thegoodspirit.eu/