ŽUJA I LET 3 pripremaju spektakl za sve one koji ostaju u svojim gajbama

Nakon Nene Belana&Fiumensa, koji su prošlog vikenda oduševili fanove na Žujinoj Facebook stranici, Žuja nastavlja sa svojim svirkama. Tako će u srijedu, 1. travnja, od 20 sati na Žujinoj Facebook stranici zasvirati legendarni riječki rock bend Let3.

„Ovo sve pomalo podsjeća na apokalipsu i svatko ima neki svoj način na koji se nosi s novim okolnostima. Ono što je najvažnije je da budemo odgovorni i ostanemo u svojim gajbama. Mi se tog slijepo držimo. Bez iznimki. Žujine svirke su pravo osvježenje i super ideja koju smo rado podržali. Pratite svirku, možda ćemo visiti s plafona, možda nećemo, ali dat ćemo sve od sebe da vas zabavimo“, najavio je legendarni Mrle.

Reakcije na prvi koncert su bile sjajne i na tom valu pozitive Žujine svirke nastavljaju dalje. Ideja je da se koncerti održavaju jednom tjedno u narednom periodu.„Baš je bila dobra vibra na Neninom koncertu. To nam je bio primarni cilj. Hvala sjajnom Neni Belanu&Fiumensima. Sada su na redu uvijek zabavni i nepredvidljivi Let3, jedva čekamo vidjeti što su nam pripremili. Vjerujem da se takav spektakl ne isplati propustiti. I još jednom pozivam sve da i dalje ostanu u svojim gajbama. Važno je biti discipliniran i zadržati fokus, ali sad nema odustajanja. Uživajte u svirkama“, ispričala je Ana Štebih Pinjuh,direktorica marketinga Zagrebačke Pivovare.

#OstajemuGajbi Žujine svirke i sve novosti pratite na Žujinoj Facebook stranici.