BEATES & BITES – romantični piknik uz zalazak sunca

Igor Geržina i Vanda Winter jučer su svojim nastupom otvorili Beates & Bites,prvo izdanje jedinstvenog koncepta omiljenog Poreč Open Air Festivala. I svojim izvedbama oduševili su prisutne. Ljetni utorci u Poreču tako postaju romantična oaza u kojoj posjetitelji mogu uživati u savršenom spoju glazbe i sitnih zalogaja. Uvijek inovativan i poseban, Poreč Open Air Festival svojim će gostima svakog utorka od 19 sati osiguravati nezaboravno iskustvo u atmosferi prekrasnog vrta Ville Polesini uz lagane melodije začinjene lijepim osvjetljenjem, dekoracijama i najfinijim zalogajima.

 Idealnu lokaciju za to imamo – Villa Polesini je smještena na vrhu porečkog starog grada, s prekrasnim vrtom iz kojeg se pruža najbolji pogled prema moru i zalasku sunca.

Vrt je za potrebe Beats & Bites programa ukrašen posebnom rasvjetom i dekoracijama kako bi se kreirala intimna atmosfera, a gosti se mogu smjestiti po jastucima i tepisima i uživati uz note akustične glazbe.

Sljedeća će na pozornicu stati Zsa Zsa koja će 9. srpnja posjetiteljima donijeti poznate hitove u akustičnoj verziji, a nakon nje će goste tijekom ljeta na Beats & Bites programu u sklopu Poreč Open Aira zabavljati još i Matija Cvek Trio, Vesna Pisarović Trio, The A!, Mia Dimšić Acoustic te Iva Smojver Acoustic Trio. Program festivala i sve druge informacije i novosti mogu se pronaći na www.porecopenair.com te na društvenim mrežama Festivala Facebooku i Instagramu.