Drugo izdanje ISTRA & CRAFT BEER FESTIVALA na jesen u Poreču

      Drugo izdanje Istra & Craft Beer Festivala na jesen u Poreču

 Početak jeseni u Poreču bit će u znaku vrhunskog piva te izvrsnih koncerata istaknutih glazbenika među kojima su Jura Stublić, Vojko V., Rambo Amadeus, Pips, Chips & Video Clips te Darko Rundek & Ekipa
Za veselu atmosferu tih će se dana u Poreču pobrinuti izvrsni domaći izvođači. Glazbeni program 4. listopada otvara jedan od najvećih domaćih rock pjevača Jura Stublić koji iza sebe ima 40 godina dugu karijeru te niz bezvremenskih hitova poput ‘Dobre vibracije’, ‘Zamisli život u ritmu muzike za ples’, ‘Sjećam se prvog poljupca’, ‘Doći ću ti u snovima’ i ‘Ljubav je zakon’. Publiku će prije samog koncerta zabavljati istarski bend Big Waves obradama mnogih domaćih i stranih rock hitova. Dan kasnije, 5. listopada, na festivalsku pozornicu stiže trenutno najveće ime domaće hip hop scene i višestruki dobitnik Porina – Vojko V, a nakon njega  zabava se nastavlja s provokativnim Rambom Amadeusom. Kao šećer na kraju, festival će 6. listopada zatvoriti legendarni Pips, Chips & Videoclips te Darko Rundek & Ekipa, koji će izvoditi svevremenske hitove iz doba karijere s Haustorom, kao što su ‘Ena’, ‘Šejn’, ‘Šal od svile’, ‘Bolero’, ‘Uzalud pitaš’, ali i hitove iz svoje solo karijere kao što su ‘Apokalipso’, ‘Ruke’ i mnogi drugi.

Vrhunski specijaliteti upareni s craft pivama moći će se isprobati 3. listopada kada će Valamarov restoran Spinnaker pripremiti još jednu večeru visoke gastronomije, Spinnaker Gourmet Stage. Detalje o samoj večeri, kao i cjelokupan program te novosti vezane za ovogodišnje izdanje festivala, organizatori će objaviti na službenoj web stranici www.istracraftbeer.com te na društvenim mrežama gdje će ljubitelji piva uskoro moći pronaći popis svih gostujućih pivovara i vrsta piva, kao i opis bogate gastronomske ponude.

Jedan od organizatora ovog velikog pivskog događaja u Istri je Jakov Kolega, pokretač prvog hrvatskog craft beer festivala 2015. godine u Zagrebu, te organizator craft beer festivala u Zadru i Dubrovniku. Glavni sponzor je hotelska kompanija Valamar Riviera, a projekt podržavaju i Turistička zajednica Grada Poreča, Grad Poreč te Turistička zajednica Istarske županije.