JURE TOMIĆ I OSTERIA DEBELUH dobitnik prestižne nagrade JRE-a.

“Hvala svima koji vidite naš trud, ovo je velika nagrada naš prošli rad i još veći poticaj za dalje. Od srca hvala svima koji ste dio toga,” zahvalio se na nagradi
Jure Tomić svim pratiocima na Facebook-u.

Naime, Osteria Debeluh na čelu sa  Jurom Tomićem ovogodišnji je dobitnik nagrade za najbolji servis na ovogodišnjem kongresu Jeunes Restaurateurs d’Europe , JRE.

Rođen 1981.Juru Tomića slovenska javnost  pamti kao pobjednika Svjetskog prvenstva “Barilla Pasta” sa svojim receptom Fusilli s kozjim sirom i bundevom. Ali ne samo radi toga. Restoran je otvoren 2002. godine. Tada je Jure radio na očevom roštilju i balkanska jela. Danas korak po korak predstavlja važno slovensko kulinarsko utočište i mjesto susreta visokih kulinarskih lokalnih i sezonskih prestižnih namirnica. Bio je predsjednik udruge JRE u Sloveniji, studirao je u inozemstvu i ima bogatu vinsku kartu. Bočice, kao što su Gravner, Dom Perignon, Movia, Sassicaia ,Circle i sve više i više … izložene su u baru ili se njeguju u podrumu.

Podsjetimo kako je ovu prestižnu nagradu 2017. dobio Rudolf Štefan iz šibenskog Pelegrinija kao jedini hrvatski restoran kojem je to pošlo za rukom.