TEATRO BAR otvara “Teatro Suite & Rooms”

Lounge bar Teatro pod svojim motom ‘Life is a Theatre’ u vrlo kratko vrijeme je osvojio srca Riječana.  Lokal je to u neposrednoj blizini  kazališta “Ivan pl. Zajic“ što dodatno pridonosi njegovom šarmu. Predivna terasa i još lijepši interijer, postali su nezaobilazna stanica  u ispijanju jutarnjih kava I druženja .

Bar ugodne atmosfere u kojem prevladavaju tople boje drveta i kože u kombinaciji s materijalima kao što je primjerice cigla. Svi detalji su na mjestu, od kamina, mnoštva svijeća u lokalu, impresivni luster i sličnog, a veliki naglasak stavljen je na ponudu kako napitaka, prirodnih sokova, tako i vrhunskih alkoholnih pića koja se nude na rijetkim mjestima, te veliki izbor pomno odabranih piva i vina.

Teatro Suite & Rooms – spoj ljepote, osjećaj ugode i visoke estetike

 

Osim sjajne kave iirelaksirajućeg ambijenata, razlog našeg posjeta  Teatru prvenstveno je otvorenje ”Teatro Suite & Rooms”u Verdijevoj ulici 3a – spoj ljepote boravka,
osjećaj ugode i visoke estetike.

Sada, kada znate kako provesti savršeno vrijeme u Rijeci, ostalo Vam je samo da prije posjeta uživate u galeriji Teatro Suite & Rooms fotografija.