ATROX impresivno obilježen deseti rođendan

Prvo u nizu velikih slavlja povodom deset godina poslovanja firme Atrox održano je u restoranu Lanterna u Puli. Bilo je to daleko veće od najavljenog skromnog druženja najbližih suradnika. Uistinu impresivan broj velikih vinara hrvatske vinske scene koji su došli čestitati i pružiti podršku firmu Atrox u narednim godinama poslovanja.

Druženje je započelo sa Aperitivo Nonino – Prosecco Rustico Nino Franco, te nastavilo s Champagne Drappier «Blanc de Blancs», školski uparenim sa krostinom punjenim paštetom od ugora i kamenica. Cijela je večer nastavljena u revijalnom tonu uparivanja sjajnih vina, uistinu korektnih zalogaja od kojih bi posebno izdvojili steak i janjetinu – suho sazrijevanje 6o dana, te valove smijeha.

Kako su istaknuli čelni ljudi Artoxa, želja im je  približiti vinare ugostiteljima, kao i krajnjim potrošačima, općenito nastaviti u popularizaciji ispijanja vina u svim prigodama što je i njihov krajnji cilj.

 

Atrox je dobro poznat kao distributer  vina i uvoznik šampanjaca  Drappier, Agrapart i Pol Roger za Hrvatsku. Osim vrhunskih  šampanjaca i vina, vrijedi spomenuti kako konstanto šire svoju ponudu, tako su postali ponosni zastupnik Nonina, Tekile Ocho te Lehman čaša.

Atroxu  su svi zaželjeli  dugo godina poslovanja, jednako kvalitetnog širenja asortimana  i barem upola dobrih zabava kao one povodom desetog rođendana njihovog poslovanja.