RELAX ADRIA – sajam na kojem počinje turistička sezona

 

U Opatiji se od četvrtka, 14. do subote, 16. ožujka održava Relax Adria, sajam bazena, sauna, outdoor namještaja, fitness opreme te wellness i spa opreme. Na sajmu nastupa više od 50 odabranih izlagača koji predstavljaju proizvode i usluge namijenjene za pripremu sezone i podizanje kvalitete

 

U sezoni koja je pred vratima kvaliteta je i dalje imperativ. Sajam Relax Adria i ove godine u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković predstavlja niz noviteta te bogat izlagački program namijenjen turističkom sektoru koji upravo sada kreće u finalnu pripremu objekata za prve goste.

Na jedinom specijaliziranom sajmu ove vrste predstavlja se više od 50 odabranih izlagača iz Hrvatske, Italije, Njemačke, Austrije i Češke, a osim hotelijerima, ugostiteljima, te vlasnicima vila i kuća za odmor.

 

Relax Adria je namijenjen arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

 

 

BROJNI NOVITETI NA SAJMU

Izlagački program obuhvaća klasične bazene i njihovo projektiranje i održavanje, najnovije modele hidromasažnih bazena, sauna i wellness sadržaja, no i širok asortiman opreme, alata i usluga za uređenje okoliša, namještaj za terase i vanjske prostore, tende, sjenila i dekore, kao i asortiman ležaljki i opreme za uz bazene i plaže te fitness opremu.

 

Kao i svake godine, na sajmu će biti predstavljeni i novi proizvodi na hrvatskom tržištu. Spa Studio tako predstavlja najnoviju generaciju hidromasažnih bazena sa sustavom dezinfekcije vode uz pomoć soli, kao i novu varijantu saune S1, koja je posebno namijenjena za hotelske sobe i privatne objekte. Po prvi će puta biti predstavljeni i suncobrani za ugostiteljstvo slovenskog proizvođača Border, s ugrađenim mjeračem brzine vjetra i automatskim zatvaranjem. Izdvajamo i MultiPower station – višenamjensku spravu koja kombinira pet sprava za vježbanje, te je odlično rješenje za manje turističke objekte koji žele ponuditi fitness sadržaj svojim gostima.

Uz cjelovit izlagački program, sajam prati i bogat i konferencijski program. Novitet ovogodišnjeg sajma Relax Adria je Wellness Architect Day  koji se održava u četvrtak, 14. ožujka od 14.30 sati nadalje, s predavanjima namijenjenima hotelijerima, arhitektima i projektantima. Petak, 15. ožujka održava se Marketing Masterclass na kojem će riječi biti o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor.

Za vrijeme trajanja konferencije, u maloj dvorani sajma Relax Adria bit će postavljena izložba radova Društva arhitekata Rijeka. Izložba obuhvaća sedamdesetak radova, koji prikazuju raspon i raznolikost projekata, radova članova DAR-a ostvarenih proteklih godina.

 

O Sajmu Relax Adria

Sajam Relax Adria je projekt časopisa Turizam info, pokrenut nakon uspješnog sajma HoReCa Adria koji se održava svake godine u studenom, no Relax Adria daje naglasak na finalno opremanje vanjskih prostora i pripremu turističkih objekata pred sezonu. Sajam svake godine posjeti više od 3.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i Slovenije, a osim turističkom sektoru, te arhitektima i projektantima, namijenjen je i svima ostalima koji investiraju u segment gradnje bazena, uređenja okoliša i terasa. Organizira se uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije.